Daca doriti dezactivarea sunetului,va rog sa deplasati cursorul mouselui in josul paginii si dezactivati-l din player!

marți, 9 octombrie 2012

Tranzitia in cea de a 4-a Dimensiune

Pe planetele acestei galaxii, schimbarea de dimensiune incepe de obicei prin slabirea campului magnetic si deplasarea dezordonata a locatiilor geomantice. Civilizatia planetei incepe sa se fractureze si atunci se intra in ultima faza.De obicei, aceasta nu dureaza mai mult de doi ani, in fapt aproape intotdeauna dureaza nu mai mult de trei luni. in cursul acestei faze, civilizatia incepe sa se dizolve si devine extrem de periculos chiar simplul fapt de a ramane in viata.
Toate sistemele care mentin o civilizatiei la un loc se dezintegreaza si domneste haosul. 
Este perioada pentru care s-au pregatit majoritatea sistemelor religioase, in special mormonii. Este perioada in timpul careia noi suntem inca pe Pamant, in a 3-a dimensiune si facem de fapt, tranzitia spre a 4-a dimensiune.Exista o perioada de cinci sau sase ore inainte de schimbarea de dimensiune. Aceasta este o perioada foarte ciudata, cand a 4-a dimensiune incepe sa depaseasca a 3-a dimensiune. Uneori ajuta sa stim ca aceasta urmeaza sa se intample. Cand incepe schimbarea, nimeni nu se va indoi.Exista manifestari foarte precise, culori si forme cu care constiinta majoritatii oamenilor nu este obisnuita. incepand din acel moment, vom parasi a 3-a dimensiune a planetei Pamant.
De obicei, axa planetei se va deplasa, dar noi nu vom fi constienti de aceasta schimbare deoarece vom fi literalmente intr-o alta dimensiune, intr-un alt spatiu timp. Bineinteles ca intotdeauna exista o serie de posibilitati ca lucrurile sa se petreaca altfel, dar ceea ce va spun aici este procesul firesc a ceea ce urmeaza sa se intample.
Dupa ce traversam marele vid, vom intra in cea de a 4-a dimensiune a planetei. Viata se va schimba complet. Ascensiunea, invierea sau moartea finala vor avea loc inaintea acestei faze. Va incepe nasterea intr-o lume noua.
Scenariul care urmeaza va ofera detalii despre maniera in care se desfasoara de obicei schimbarea de dimensiune in Univers, dar planeta Pamant este un caz exceptional.
Vreau mai intai sa vorbesc despre o tranzitie obisnuita, cum ar fi cea care urmeaza sa se petreaca, dar tranzitia planetei noastre va fi cu certitudine ceva neobisnuit.
Se poate de asemenea ca si cursul istoriei sa fie foarte diferit de ceea ce sunt eu pe punctul de a va relata. Depinde de iubirea pe care o manifestam unii fata de altii in calitate de specie umana, iar la finele acestui capitol va voi prezenta o alta teorie. Este inca prea devreme pentru a fi siguri ca se va intampla asa, dar se pare ca asa va fi.

Fiecare individ care a trait vreodata pe aceasta planeta a trecut deja prin experienta unei schimbari de dimensiune. De fapt, a te naste pe Pamant este o astfel de experienta.
Este doar un eveniment cosmic. Doar daca nu am venit din apropierea Pamantului, indiferent de unde am venit din Univers, noi toti am traversat marele vid inainte de a ne intrupa pe Pamant si astfel, noi am mai trait schimbari de dimensiuni.Cand v-ati nascut pe Pamant sub forma unui bebelus, de fapt, ati experimentat o schimbare de dimensiune. V-ati deplasat dintr-o lume in alta. Cand nu ne mai aducem aminte de nimic este vorba doar de memoria noastra, care este limitata.
Noi avem limite uriase pentru ca nu ne putem aminti de experienta nasterii sau de alte dimensiuni. Una dintre ele este incapacitatea noastra de a stapani impresia ca in cosmos exista doar distante mari. in realitatea noastra, distantele interplanetare par atat de mari, ca nu le putem parcurge.
Noi nu putem parasi nici sistemul noastru solar, deoarece in stadiul actual de constiinta suntem prizonieri in propria noastra casa.Nu este adevarat? Este imposibil sa calatoresti la mari distante, in nave spatiale, dupa metoda noastra conventionala de a percepe timpul si spatiul. Oamenii nostri de stiinta au ajuns la aceasta concluzie.
Bineinteles ca este descurajant ca nu poti parasi sistemul nostru solar cu mijloacele pe care le cunoastem astazi. Sa presupunem ca vrem sa ajungem pana la urmatoarea stea, Alfa Centauri, care se afla la patru ani lumina de Pamant.
Daca am recurge la tehnologia actuala, ar trebui sa calatorim 115 miloane de ani. Oameni nu traiesc atat de mult timp si cu siguranta aceasta stea este doar cea mai apropiata de noi! A te aventura adanc in spatiu este o imposibilitate evidenta. Daca ca sa reusim, trebuie sa ne schimbam maniera de a intelege timpul si spatiul.
Problema este ca noi nu luam in considerare decat timpul si spatiul; noi am pierdut aproape definitiv notiunea de dimensiune, dar pentru ca lucrurile sunt intotdeauna perfecte asa cum sunt, noi am inceput sa ne amintim acum, tocmai cand avem mai multa nevoie. Mai intai ne amintim in visele noastre, apoi in filmele noastre.
Trebuie doar sa ne gandim la „Star Trek”, „Contact”, „Sfera” si multe altele care exploreaza toate ideile despre dimensiuni. Noi ne vom aminti, caci Dumnezeu este intotdeauna cu noi. Sa actionam in acest sens. Vreau sa va explic ceea ce se produce in mod normal in timpul unei schimbari de dimensiune.
Va voi prezenta aceasta descriere, folosind experienta mea personala, dar ceea ce urmeaza sa se intample aici s-ar putea sa fie putin diferit pentru ca Universul intotdeauna experimenteaza. S-ar putea ca unii dintre voi sa prefere sa povestesc toate acestea sub forma unei istorioare, dar eu consider ca in acest caz este de dorit sa fiu putin mai direct.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Totalul afișărilor de pagină