Daca doriti dezactivarea sunetului,va rog sa deplasati cursorul mouselui in josul paginii si dezactivati-l din player!

miercuri, 26 septembrie 2012

Sunt ceea ce gandesc !

Sunt ceea ce gandesc despre mine insami. Si imi creez viitorul chiar din acest moment in care tu citesti aceste randuri. Ceea ce spun despre mine, ceea ce gandesc despre mine, se va materializa foarte curand. Pentru ca in mine sunt deopotriva doua lumi : lumea interioara si cea exterioara. Ele nu pot fi separate, ele se oglindesc una in cealalta. Precum in cer asa si pe pamant. Iubirea va reflecta si va manifesta iubirea. Asemeni bucuria, adevarul, abundenta, pacea interioara si toate virtutile divine pe care doresc sa le manifest.

Dar uneori apar momente in care suferim, in care ne consideram victimele destinului. Dar daca ajungi sa crezi asta, atunci cu siguranta vei fi.  Nu da putere dezechilibrului din dorinta de a crea echilibru. Nu intotdeuna ceea ce este bun pentru ceilalti este bun si pentru tine. Cautand propria cale, vei gasi cu adevarat echilibrul de care ai nevoie. Si nu exista o reteta. Nimeni nu va inventa vreodata o reteta universala vindecarii sufletului. Fiecare tamaduitor te va vindeca prin propria sa viziune si invatatura primita. Dar cine a atins cu adevarat tainele sufletului va ajunge in interiorul tau si te va conecta cu tine insati, atunci vei fi tu cu adevarat vindecat, capabil de a fi complet, matricea divina pe care Dumnezeu a creat-o. Balsam pentru rana gasesti pretutindeni, dar calea spre tine? Cum ramane cu ea?

Odata prins in zeci de clisee, concepte, clasificari si etichete este greu sa mai vezi calea ta, drumul spre adevar spre esenta a ceea ce esti. Fii liber. Aseaza-te pe iarba si priveste cerul descult, zambeste copiilor pe strada, iubeste si nu mai cauta sa apartii nimanui. Esti deja al lui Dumnezeu. Nu ai nevoie de alta ghidare decat a Lui. Iar asta vine din conectarea ta cu ghidul interior, cu tine insati. Caci esti mai mult decat crezi.
Intrand in fluxul armoniei vietii lasandu-te in Voia Lui, te vei elibera. Orice actiune a egoului nu va face decat sa te indeparteze de la legatura suflet – destin si te va indrepta spre suferinta. Armonie inseamna sa fii asemeni a ceea ce vrei sa primesti, in toate lumile pe care le contii. Vrei sa ai fericire, fii fericirea celor ce vin spre tine. Vrei sa primesti iubire, manifesta iubire neincetat universului si creatiei divine. Vrei sa ai abundenta…. fii abundenta pentru cei ce nu au ceea ce tu contii.  Nu este deloc greu sa lucrezi Tu cu Tine in fiecare zi, in fiecare moment si sa purifici toate emotiile blocate in tine, dornice sa iasa si sa fie Iubire! Nu este deloc greu sa  eliberezi mintea de frici incredibile despre neputinte care nu sunt decat iluzii create de tine. Ingrijindu-te pentru ceea ce esti azi poti construi o lume minunata pentru maine. Dar cel mai minunat lucru care se intampla este ca schimband lumea ta, intreaga lume va deveni ceea ce esti. O Minune!
Karyn Maria Lombrea

Un comentariu:

  1. '' SUNTEM CEEA CE GANDIM''!

    Da, asa este, a fost si va fi in eternitate...:)

    Pura Lumina Alba Profund Binefacatoare si Atotputernica a Constiintei Divine ma protejeaza inundandu-mi fiinta si aparandu-ma de tot ceea ce este impur. Prin prezenta ei datatoare de Pace, in propria-mi fiinta orice rau este neutralizat, deoarece, am devenit invulnerabila si invincibila gratie ajutorului ei Divin..

    RăspundețiȘtergere

Totalul afișărilor de pagină