Daca doriti dezactivarea sunetului,va rog sa deplasati cursorul mouselui in josul paginii si dezactivati-l din player!

duminică, 11 noiembrie 2012

Vindeca-ti viata prin puterea afirmatiilor !

   Stim foarte bine ca foarte multi dintre noi sunt mult mai legati de Universul vizibil decat cel invizibil,Matricea Divina a tot ceea ce exista, si de aceea cand avem o problema,cand ne rapun bolile incercam sa cautam rezolvarea problemei din exterior ,dam iama la medici , inghitim tone de pastile inutile fara a cauta esenta problemei in interior.Dar ca sa iti indeplinesti autovindecarea prin planul invizibil,pentru multi pare doar un simplu exercitiu de imaginatie sau insasi atasamentul inoculat subtil subconstientului ca doar ceea ce se poate vedea,simti,intelegre prin ratiune si senzorial este real.Astfel pierdem o mare parte din ceea ce se numeste Eternul Nemanifestat, matricea divina,Constiinta universala...intr-un singur cuvant Dumnezeu.Pentru multi dintre noi cuvantul Dumnezeu ramane un concept inchis deoarece ne limitam mental la o entitate din exterior ,de multe ori imaginea unui batranel carunt care invarte roata timpului si controleaza tot universul si asteapta sa razbune tot ceea ce este negativ.Sfintii parinti spuneau ca cea mai smitita idee, gand este insasi ideea noastra despre Dumnezeu.Dumnezeu nu este un concept limitat de ratiune...este constiinta universala integrata in tot ceea ce exista.Noi apartinem unui Intreg si venim din intreg prin uniformizare,si scopul nostru ultim este reintoarcearea in intreg prin individualizare.
   A deveni o fiinta iluminata constienta de Sinele Divin ce se afla in noi si in ceilalti,nu inseamna un efort supraomenesc,aceea devine starea ta naturala.Iluminarea nu te ridica peste superioritatea ceilalti, ba chiar te coboara la nivelul unui fir de iarba pentru a contempla miracolul creatiei.A fi o fiinta perfecta inseamna a fi constient de pacea si linistea inimii ce te inconjoara in fiecare moment, independent de evenimentele din exterior.Niciuna dintre problemele noastre nu vin in scopul de a ne distruge , vin in scopul de a ne construi caracterul ,de a ne duce pasii spre evolutie, desavarsire.In terminologia nesfarsita a verbului a avea uitam acest adevar deoarece egoul nu recunoaste Bucuria de a Fi aici si acum in perfecta armonie cu gratia Divina.Cautand fericirea in scopuri materiale nu vom face altceva decat sa ne atasam de cat mai multe stringuri fictive , atasamente care creeaza suferinte.O rana , un gol al Sinelui tau profund de a fi revelat a fost acoperita.
   Prin legea rezonantei toate gandurile , ideile noastre sunt reflectate in imaginea Universului (imaginati-va o piatra aruncata in apa,creeaza o vibratie care se extinde la momentul impactului) apoi pe parcursul drumului lor ele intalnesc alte energii care sa vibreze la unison cu starea ta de spirit.Aceste energii pe care noi le emitem ne creeaza realitatea.De aceea femeile care isi inoculeaza ideea ca barbatii sunt porci,vor sfarsi la nesfarsit prin a fi abuzate.Daca consideram ca abundenta,relatiile perfecte si fericirea vor veni candva in viata noastra atunci matricea divina va perpetua ideea la nesfarsit in momentul prezent:Candva,Candva,Candva.De ce? Pentru ca am primit un instrument atat de puternic de la Dumnezeu,pentru ca suntem liberi sa devenim ceea ce dorim dar pentru a fi constienti de el trebuie sa stim sa contemplam miracolul creatiei din Aici si Acum!Incercarile care vin peste noi sunt de multe ori privite de noi ca fiind apocaliptice,menite sa ne distruga,dar fara sa ne dam seama ca acolo unde ne pune Dumnezeu este deja perfect.Esti deja perfect asa cum esti!Fii constient!Incercarile peste care trecem vin ca sa ne dezvaluie un adevar profund pe care il intelegm mai tarziu.In astfel de clipe,unii dintre noi avem intentia de a se intoarce la noi insine.Si de aceea poate suferinta este necesara in drumul dezvoltarii spirituale.IN primul rand in Univers exista si haos si ordine, integrare in materie si dezintegrare,pentru ca daca toata creatia din Univers ar evolua la nesfarsit ar deveni malefica si destructiva.De aceea legile sunt necesare pentru a mentine ordinea.
   Pentru a atrage lucruri pozitive in viata noastra este nevoie sa crezi si sa simti deja ca si cum acel lucru deja ti s-a intamplat,sa iti dezvolti o viata armonioasa plina de iubire,fericire.Vibratiile negative,de tristete, egoism,invidie ,anxietate sunt nocive si distructive si in ultima instanta creeaza suferinta.Daca veti intelege acest lucru veti vedea,simti ca Universul abunda cu posibilitati.Incepe prin a te trezi dimineata si incepe deja sa simti ca esti o fiinta perfecta si fericita.Repeta-ti in subconstient:Sunt o fiinta perfecta,ma iubesc si ma accept asa cum sunt.Astazi refuz sa ma judec pe mine insumi,Sunt in perfecta armonie cu mine insumi.Astazi nu o sa judec pe nimeni,o sa-i iubesc si o sa ii inteleg pe toti.Voi ajuta pe cel de langa mine,pentru aducand o contributie plina de iubire celuilalt aduc contributie trezirii umanitatii.Suntem o umanitate ce se trezeste,se accepta si se recunoaste cu iubire.(mentine ideea ca deja razboaiele si ura s-au incheiat).Acum suntem o singura inima ce bate pentru evolutia omenirii, si pentru mama noastra,Mama Terra.Multumesc Creatorului pentru o noua zi oferita in acest mic Univers,si am drept-ul sa mi-o construiesc asa cum doresc.
   Incepe-ti ziua rin acceptare, prin observatie.Acorda atentie momentului prezent,Aici si Acum.Incearca sa nu judeci pe nimeni.Din punct devedere stiintific, orice emotie gand de gelozie,invidie ura se plieaza foarte urat in structura noastra energetica,atragand lucruri negative si distructive.Lasa-ti gandurile sa curga,nu le da atentie nu le judeca.Singurul moment în care trăim cu toţii este momentul prezent. De aceea, acesta este singurul moment asupra căruia avem un control deplin. „Trecutul este istorie, viitorul este un mister, iar ziua de azi este un dar, motiv pentru care o şi numim prezent”. Cum te simţi în momentul de faţă? Te simţi bine? Te simţi rău? Ce emoţii simţi? Ce stare de spirit ai? Ţi-ai dori să te simţi mai bine? Dacă da, caută un gând care să te facă să te simţi bine. Dacă te simţi trist, amărât, plin de resentimente, supărat, furios, speriat, temător, vinovat, deprimat, invidios, critic, etc., înseamnă că ai pierdut conexiunea naturală pe care o ai cu fluxul de experienţe pozitive pe care universul ţi le-a pregătit şi care te aşteaptă. Oricum, nu-ţi pierde timpul şi nu învinovăţi pe nimeni. Nicio persoană, niciun loc şi niciun obiect nu are puterea de a influenţa sentimentele tale, pentru simplul motiv că ele nu gândesc cu mintea ta.
   Gândeşte-te puţin: fiecare gând pe care îl emiţi contează; de aceea, nu-ţi risipi inutil gândurile atât de preţioase. Fiecare gând pozitiv aduce ceva frumos în viaţa ta, în timp ce fiecare gând negativ îndepărtează această realitate benefică de tine, ţinând-o la distanţă. De câte ori nu ţi s-a întâmplat în viaţă să ajungi foarte aproape de un eveniment fericit, pentru ca acesta să se îndepărteze de tine în ultima clipă? Dacă ţi-ai aduce aminte de atmosfera mentală pe care o aveai în momentul respectiv, ai înţelege de ce s-a întâmplat ce s-a întâmplat. Prea multe gânduri negative creează o barieră împotriva afirmaţiilor pozitive.
   Nu-ţi pierde inutil timpul afirmând la infinit limitările tale: relaţiile nefericite prin care ai trecut, problemele financiare, bolile, şi aşa mai departe. Cu cât vei vorbi mai des despre problemele tale, cu atât mai ferm se vor ancora ele în conştiinţa ta. Nu-i învinovăţi nici pe ceilalţi pentru problemele tale; aceasta reprezintă o altă pierdere inutilă de timp. Reţine: tu trăieşti într-un univers guvernat de propria ta conştiinţă, de propriile tale gânduri, iar experienţele pe care le atragi sunt rezultatul modului în care gândeşti.
   Dacă îţi vei schimba modul de a gândi, întreaga ta viaţă se va schimba la rândul ei. Vei fi uimit şi încântat să vezi în ce măsură se pot schimba persoanele din viaţa ta, locurile, obiectele şi circumstanţele care te influenţează. O acuzaţie la adresa cuiva (inclusiv a ta) nu este decât o altă afirmaţie negativă, şi nu merită să îţi risipeşti gândurile atât de preţioase cu astfel de afirmaţii. Mai bine învaţă să transformi aceste afirmaţii negative în contrariul lor.
   Învaţă să accepţi faptul că viaţa ta nu reprezintă o serie de evenimente întâmplătoare, ci o cale a trezirii spirituale. Dacă vei trăi în fiecare zi cu acest gând în minte, tu nu vei îmbătrâni niciodată. Nu vei face decât să creşti. În clipa în care ai împlinit 49 de ani, imaginează-ţi că te-ai născut a doua oară, că începi practic o nouă viaţă. O persoana care împlineşte 50 de ani şi care nu suferă de cancer sau de boli de inimă se poate aştepta să trăiască până la 92 de ani. Depinde numai de tine cum se va desfăşura în continuare ciclul vieţii tale. De aceea, schimbă-ţi modul de a gândi chiar acum! Tu te afli aici pentru un motiv foarte important şi toate lucrurile de care ai nevoie pentru a-ţi împlini menirea îţi stau la dispoziţie. Tu ai libertatea de a alege între acele gânduri care favorizează boala sau care creează o atmosferă sănătoasă, deopotrivă în tine şi în jurul tău.
  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Totalul afișărilor de pagină